Control accés portal captiu  HOTSPOT

Cloud WiFi és un programari de nova generació per a la gestió completa de la teva xarxa WiFi o amb cable. T'ajuda a gestionar tots els teus punts d'accés, routers i controladors en una plataforma centralitzada sense haver d'invertir en servidors o dispositius de maquinari.
La plataforma a la núvol controla l'accés de tots els usuaris i convidats mitjançant plans d'Internet configurables, pàgines d'inici personalitzables, mentre t'ajuda a monetitzar amb anuncis WiFi (vídeos/imatges) o fins i tot facturar l'accés de nivell alt amb vals i targetes de crèdit. Les extraordinàries analítiques i informes et proporcionaran informació sobre qui són els clients i eines per publicitar de manera efectiva respectant els consents i la privadesa.


"Crea fàcilment les teves pàgines de benvinguda utilitzant les nostres plantilles i configura com es connecten els convidats:

Accés gratuït, vals, xarxes socials, OTP, pagaments amb targeta, PMS, anuncis de vídeo, recull de dades (incloent dades personalitzades), recollida d'enquestes.

Personalitza les teves pàgines de benvinguda amb la teva pròpia marca, logotip i imatge de fons amb un editor de pàgines fàcil d'utilitzar. Recull el consentiment de GDPR, l'acceptació dels termes d'ús i ofereix als clients un portal d'autoservei.La plataforma en el núvol converteix la teva xarxa WiFi en un sistema de màrqueting intel·ligent que pot recopilar el gènere, l'edat i la ubicació de l'usuari, i mostrar anuncis de vídeo rellevants als telèfons, tauletes i portàtils dels clients.

Les campanyes de màrqueting es configuren com llistes de reproducció de vídeos i imatges, amb el temps mínim per veure un anunci que es pot configurar. Quan el client veu l'anunci, apareixerà el botó de connexió i concedirà accés a Internet.

Les campanyes es poden configurar en funció de l'edat, el gènere i la ubicació, i poden funcionar en un dia i hora configurables. Utilitzant els noms i els correus electrònics recopilats, els clients poden rebre correus electrònics amb ofertes especials.

FAQ

Quines avantatges ofereix la plataforma a la núvol per a la gestió del servei?

La plataforma a la núvol proporciona una gestió centralitzada per facilitar el control de la xarxa WiFi. Des de qualsevol lloc, pots administrar els teus punts d'accés, routers i configuracions.


En quins sectors es pot aplicar aquest servei de portal captiu?

El servei està adaptat per a diversos sectors com restaurants, transport, botigues al detall i emprenedors, oferint solucions específiques per a les necessitats de cada negoci.

Quin és el model de subscripció disponible per a aquest servei?

Oferim un model de subscripció flexible, tant mensual com anual, per adaptar-se a les necessitats i pressupostos dels nostres clients.

Quina és l'avantatge d'utilitzar programari de nova generació juntament amb punts d'accés/routers radials?

El nostre programari de última generació, combinat amb punts d'accés/routers radials, garanteix un rendiment eficient i una experiència de connexió sòlida per als usuaris.


Com s'estructura la facturació per als punts d'accés o routers?

La facturació es realitza per punt d'accés/router, amb un requisit mínim de 1 punt d'accés. Això permet una tarificació flexible segons les necessitats de cada client.

Existeix algun cost inicial de maquinari de servidor?

No, no hi ha costos inicials de maquinari de servidor. Eliminem la barrera d'entrada al proporcionar una solució sense costos inicials significatius.

Quins controladors són compatibles amb el servei?

Funciona amb una varietat de controladors, com Unifi, Cisco, Ruckus, i utilitza HotspotOS per a punts d'accés més senzills.

Com es poden personalitzar les pàgines de benvinguda per als usuaris?

Pots personalitzar fàcilment les pàgines de benvinguda amb el nostre editor intuïtiu. Afegeix la teva marca, logotip i imatge de fons, i configura com els usuaris es connecten, ja sigui a través d'accés gratuït, vals, xarxes socials, OTP, pagaments amb targeta, PMS, enquestes, entre altres.

Com s'aprofita la intel·ligència de màrqueting per recopilar dades i mostrar anuncis rellevants?

La nostra plataforma converteix la xarxa WiFi en un sistema de màrqueting intel·ligent que recopila informació demogràfica de l'usuari. Això permet la creació de campanyes de màrqueting segmentades basades en edat, gènere i ubicació, amb la capacitat de mostrar anuncis de vídeo rellevants als dispositius dels clients.

Com es gestionen les campanyes de màrqueting i quins beneficis aporten als negocis?

Les campanyes es configuren com a llistes de reproducció de vídeos i imatges amb temps mínims de visualització configurables. Poden adaptar-se segons l'edat, el gènere i la ubicació, oferint flexibilitat en la seva programació. A més, es poden utilitzar les dades recopilades per enviar ofertes especials als clients a través de correus electrònics personalitzats.

¿Estàs interessat en el nostre sistema?